Brodeeraus herättää mainostekstiilien huomikohdat eloon.

Teemme erilaiset brodeeraukset yrityksesi ilmeen mukaisesti aina räätälöitynä mainostekstiiliin sopivaksi.

pyydä tarjous

Brodeeraus Lappeenranta / Imatra alueella

Brodeerattava tekstiilivalikoimamme on monipuolinen ja värivaihtoehtoja on runsaasti. Tekstiilivalikoimamme kuuluu mm. t-paidat, puserot, fleecet, lippikset, hupparit ja pipot. Kaikkiin näihin oheisiin materiaaleihin on mahdollista teettää brodeerauksia erittäin edulliseen hintaan.

Kuvion tekeminen alkaa kuviosta ja sen sovittamisesta brodeerausohjelmaan. Monissa suunnitteluohjelmissa on vaihteleva määrä valmiiksi ohjelmoituja kirjasimia tekstityksiin samoin niissä on erilaisia täyttö- ja reunustustikkiominaisuuksia.

Joissakin on myös lisälaitteita paljettikirjontaan, nyörikirjontaan ja reikäommelkirjontaan. Kirjottavan kankaan valmistelu riippuu sen ominaisuuksista: neulostyyppinen kangas kuten t-paita, pipo tai vastaava, tarvitsee lähes aina tukimateriaalin taustapuolelle. Neuloskankaan voi tukea kahdella tavalla: Perinteinen tapa on kiristää sekä kangas että tukimateriaali yhtä aikaa kirjontakehykseen.

Tukimateriaali voi olla ohut satiinikangas, ohut tai paksu kuitukangas, leikattava tai repäistävä tukikangas. Se voi myös olla vesiliukoista kuitukangasta tai muovia sekä repäistävää tai lämmöllä irroitettavaa muovia. Uudehko tapa on kiristää ensin kangas kehykseen ja kiinnittää sen jälkeen itseliimautuva repäistävä kuitukangas kehyksen taustapuolelle. Liimautuva tukikangas pitää neuloksen liikkumatta tikkauksen ajan. Sopii erinomaisesti mm. pipojen ja muiden paksuhkojen neulosmateriaalien brodeeraukseen.

Tukimateriaalia voidaan käyttää myös kirjottavan vaatteen päällipuolella, esim. froteekankaan silmukoiden pistäminen esiin kirjontalankojen väleistä voidaan estää asettamalla vesiliukoinen tai lämmöllä irrotettava muovi kirjottavan vaatteen päälle varsinaisen kirjonnan alle. Kehys kiinnitetään kankaineen koneen kirjontayksikköön ja kirjonta aloitetaan käynnistämällä kirjontakone ja valitsemalla kuva. (lahde wikipedia)

Lisätiedot / Myynti

 Jari Kuopio 040-528 8365

Vauhdilla asiaan

Kysy brodeerauspalveluista ja tuotteista verkkokaupastamme